2011-02-28
 21:50:42

Måndag en tanke

Jag skulle kunna gå ner 20 kg på 3 månader om jag tar en snabb promenad på en timme = 380 kcal, och äter 410 kcal och mitt basala energibehov är 1650 kcal. Och räknade ut att 1600 kcal måste bort varje dag för att detta ska kunna ske. Alltså så om jag äter 410 kcal minus 1650 basala, plus 380 promenad, = 1620, dvs = då bränner jag 1620 kcal om dagen och kan gå ner mina kg.  ( försökte räkna högt så jag kan titta tillbaka och se hur jag räknade ut det även fast det blev väldigt kludderigt ) Men då vet jag också att min basala energi kommer minskas .. nu när man räknar ut någonting så märker man att man kan klara det, men hindrera man stöter på? fester, kalas, sug, fail, middag med familj och vänner. Man kan inte stå över sånt i tre hela månader. . ville bara snabbt skriva ner det när jag hade räknat ut det

Jaja det här är en tanke och nu ska vi bara se vad jag tar för metod. Och metoden ovanför så kan man ju skita i promenaden o äta ca 80 kcal eller så istället, men eftersom jag ofta vill tugga och svälja så försöker jag få fram en metod som passar mig, dock är det här sista chansen om man vill va snygg på riktigt till sommaren.

( vägde ungefär 70 kg här, och tyckte jag var as fet, vad skulle jag tyckt om mig själv nu )

Ska försöka prova på det i morgon, 85 kcal frukost = havregryn.

Mellis: kidney bönor = 100 kcal

Middag: Tomatsås och fisk. = 205 kcal

+ en burk champinjoner om jag så måste äta.= 420 kcal alltihop.

Nu sitter jag och är hungrig för magen undrar vart dom 3000 kcal är men nej den ska inte få dom.
Har fastnat för Pepsi Max.
2011-02-28
 20:38:26

Måndag mycket bra Intag 1000 kcal

Yes, frukosten låg på högst 400 kcal och efter det åt jag kidneybönor för ca 100 kcal och middagen blev på lite under 500 kcal ett halvt kycklingbröst och såsen jag skrev om innan till.

Nu har jag helt ärligt ingen aning om hur mycket kcal det är i en kyckling så räknade med att 150 kcal på en halv, och sedan 175 kcal för 1 portion ris OCH min sås jag gjorde med champinjoner tomatsås och majs i =  137 kcal.

Ska öppna mjölken i morgon och lukta på den.. hoppas den har klarat sig så jag får äta min gröt.

Jag ska koka morötter i morgon och steka fisk och ha till min sås. En portion till middag blir ca 305 kcal.

Idag är första dagen jag inte har failat stort, inte små ätit och ätit i stora mängder, ätit som en helt normal person.

Och 1000 kcal på en dag i intag = varit ute med hunden och lekt lite och myst med pojken = 200 kcal kanske.
Måste insé också att även det gäller viktnedgång, speciellt för mig som haft en period på att ibland äta 3000 kcal, men jag varierar ju det med att äta väldigt lite ibland också, men inte alltid lätt när man ska äta med familjen och pojkvännen men jag har alltid mig själv att skylle för att jag överäter. Trött på det helt enkelt, kommer jag gå ner min övervikt plus mer på tre månader eller kommer jag sitta här och äta en donut om tre månader och skriva om hur smal jag vill bli.
Träningen fick vänta lite idag tills i morgon eftersom jag mådde dåligt idag med.

Och förhoppningsvis kan jag gå till biblioteket i morgon och låna Zebraflickan av Sofia Åkerman.

Och jag har tid för ultraljud på onsdag.. hoppas på det bästa.

2011-02-28
 11:28:39

Måndag och frukosten gick i krash

Jag hade planerat att äta min havregrynsgröt med mjölk som jag köpt igår men självklart hade kylskåpet stått öppet hela natten.. jätte skoj, men åt en mjuk macka och ett knäckebröd med smör och skinka på och en liten rad choklad. Räknade ut att det inte skulle bli mer än 400 kcal iaf.. jag har planerat att dricka min pepsi idag och sedan laga mat åt killen ( kyckling och någonting till )

Eftersom det blir för många kcal om jag ska laga lunch till mig själv så hade jag tänkt att  ta tomatsås + värma i bitar av kokta morötter och kanske lite champinjoner och sedan lite majs, tyvärr kom jag inte på någonting att ha till förutom broccoli och det har jag inte hemma, så kan bli en matig "soppa" .

125 kcal innehåller en tetra tomatsås + 30 kcal innehåller champinjonerna och majs behöver man inte ta så mycket av. Det vill säga att det borde bli två portioner och kycklingen jag har hemma verkar innehålla väldigt mycket kcal 200 kcal per 100 g stod det och hela lådan vägde 1100 g dvs att en klubba är ca 275 kcal.. hmm det är självklart lagom men inte med tanke på vad jag har ätit idag.

Men då vet jag vad jag ska äta i morgon :) såsen + kyckling :)

Just nu  sitter jag hemma hos en hund jag är dagmatte till.. så här kan man inte springa i kylskåpet så det är riktigt skönt.

Sen ska jag hem till min pepsi och ringa bröstcentrumet.

Kram
2011-02-27
 19:49:07

Morötter ca 50 kcal

Yey, jag älskar kokade morötter och det är väl inte super mättande men det mättar!
Så kan man trycka i sig massor utan att vara onyttig, jag var på ica och då kunde man köpa 2 st 1 kg påsar för 15 kr, jag kanske är kräsen men det växte ut små trådar överallt och dom såg inte alls fräscha ut, dom försökte lägga rötter och varje påse var likadan, så blev lite förvånad men tog en riktig ekologisk påse morötter för 15 kr 1 påse.

Köpte också mjölk till min havregrynsgröt och bananer till :)

Igår hade jag feber så det bara slog lågor om mitt huvud, hade planerat att sticka på en "raggar fest" men så blev det ej :/

Hoppas på att iaf kunna cykla lite i morgon :)

kram
2011-02-23
 21:30:54

Vikt schema, Vikt kurva.



För tre månader har jag ritat upp, hur mycket jag borde gått ner vad bmit ligger på just då och vad jag förväntar mig att vikten ska ligga på om jag hållt min diet. Och kommer kryssa i varje dag i mitt block.
Då kan jag se min viktkurva lite bättre.

I morgon börjar jag! Tur att jag har min fun light hemma, synd att det är så otroligt farligt bara.. jag hoppas på att det inte är det. babbel babbel.

Tjing.
2011-02-23
 15:50:17

Nya tag, nya problem.

Jag har ju varit helt hormonisk och weird, sedan slutade det helt plötsligt, en vecka efter det fick jag mitt såkallade missfall, jag tror att fostret dog den veckan jag blev lugnare..
Jag är verkligen förvirrad, det här har gjort så att jag inte varit mig själv eller kunnat koncentrera mig på min vikt, slutade väga mig ett tag..

Jag har bestämt mig nu, att jag åtminstånde ska ha gått ner 12 kg på 12 veckor ( självklart vill jag gå ner mer men vågar inte hoppas på mer )
På det är jag förkyld, så kan inte motionera som jag vill förutom mina två halv timmes promenader med hunden.
Så 1 juni, har jag inte gått ner min äckliga övervikt och är påväg mot mitt riktiga mål, så kommer jag bli djupt deprimerad.. klarar heartrebel det så gör jag också det, är galet avundsjuk på den där tjejen! Hon hade samma mått som mig, ungefär och har gått ner kanske 13 kg nu, och det betyder att: går jag ner mina 13 kg så kommer jag också ha platt mage och komma i mina gamla jeans ;) !
Hur som helst så har jag köpt lite brukar hem med ärtor o morötter, har fiskbullar hemma och ravioli det var inte det nyttigaste, har fisk hemma osv, det här ska jag klara! Nu ska jag klara det, det här är sista chansen, sedan blir det vår o folk går i mindre kläder, sen sommar o då ska man börja bada, jag vill ABSOLUT INTE sitta inne och skämmas igen, I WILL NOT !
Min kille blir gladare när jag bantar också? that´s weird..

Min plan är att hålla mig på ca 500 kcal för att garanterat gå ner i vikt, så tex på en dag kommer jag äta ( planerar lite för mig själv )

Havregröt - 120 kcal
  frukost
En burk ärtor och morötter - 110 kcal lunch
banan - 100 kcal mellanmål
havregrynsgröt med mjölk - 170 kcal middag

Nu säger jag inte att jag exakt kommer äta så, men när man tittar på vad man kan stoppa i sig för bara 500 kcal så behöver man inte gå hungrig (  jämfört med om man ska stoppa i sig 3000 kcal )
Med bestämda steg ska jag gå, och kan inte gå ut och supa för mitt nya leg får jag inte för´ns om 3 veckor.
12 kg minst..

Mina mått :
Hals: 36 cm
Bröst,på: 95 vm
Bröst,under: 87,5 cm
Midja: 82,5 cm
Kärlekshandtag: 102 cm
Rumpa: 107 cm
Lår högt upp: 64 cm
Lår mitten: 54 cm
Ovanför knät: 42 cm
Vad: 39 cm
Över arm: 31,5 cm
Under arm: 26,5 cm
Handled: 16,3


 Wish me luck
2011-02-22
 12:59:18

Tisdag

Känns bättre med killen, jag försöker lugna mig med humöret och så vidare.. fick typ missfall i söndags? ingen som kan bevisa det men det var förmodligen det, har varit och beställt p-ringar och beställt tid hos läkare som ska undersöka mina bröst och leverfläcken jag har vid mitt öra, samt fråga om en prick jag har på ryggen och sedan mina finnar i hårbotten, vågen går upp och ner och jag har fått pli på hunden.
Idag har jag ätit mörkt bröd tre skivor, lite kräm och banan, 600 kcal chansar jag på, ska sedan äta fiskgratäng med mamma 330 kcal och sedan potatis och lax med killen :)

Snabbuppdatering
2011-02-18
 17:20:54

Fredag kaos

Efter den här tallriken ska ja sluta äta mat.. efter den här godis påsen ska ja sluta äta godis..
har det någonsin funkat att tänka så? man vill bara ge sig själv mindre ångest för att man äter.
Och att min kille ignorerar mig hjälper inte alls, jag vet att jag har varit trött på honom också och sedan kom känslorna tillbaka, men kommer han lämna mig eller kommer känslorna komma tillbaka? jag känner mig för slö för att bädda sängen hos mamma o städa rummet o flytta dit igen..

Jag har ätit två stora portioner makaroner o köttbullar idag.. jag åt bara för att äta typ.. så jävla onödigt och så jävla besviken på mig själv.

Jag är sjuk just nu så kan inte träna heller..

SEE YAA
2011-02-18
 09:54:21

Fredag, who knew ?

Jag skulle kolla vad det var för dag idag, men var säker på att det var Torsdag :) vad virrig man kan vara ibland. Trött och sjuk är jag.
Jag förbereder mig inför en helvetisk promenad nu om 10 min, måste verkligen vara jätte sträng mot hunden.
Måste vara sträng mot mig själv också.
Har ätit 1 äpple och dricker 1 cvitamin :)


getto fetto.. känns som att jag skulle klara av att vara duktig, längtar tills jag kan lägga mig och sova igen!!
2011-02-17
 12:06:07

Tårar för en hund

Jag var ute på promenad med newfoundland hunden som jag passat i lite mer än en vecka idag, efter en kvart hoppade han upp på mig och skulle jucka på mig.. jag tog bort han o sa lägg av.
En minut efter gjorde han det igen, så ja kasta av han ( han väger typ 65 kg om inte mer o är skit stor som en björn ) det fortsatte typ 4 gånger till.. jag bestämde mig för att verkligen ryta till nästa gång han gjorde det, och det gjorde jag LÄGG AV NU GENAST sa jag o tröck ner han ( men för snällt för jag är så fucking snäll )
Men han fortsatte.. jag var tvungen att knyta han på rastgården som låg bredvid.. väntade nån minut efter samtal med hans husse,  när jag närmade mig honom så började han bara skälla helt ljust o galet, så jag fick panik och började gråta .. nu har jag gråtit i typ 1½ h så jävla pinsamt, men jag kan inte ens ta övertaget om en fucking hund med stora tassar.. är för snäll.. och jag hatar det här, är bara ledsen just nu. Hans husse kommer och ska gå ut med han o mig och visa allt hur han gör och så, jag är tydligen för snäll som låter han nosa överallt, men ni skulle sett hans ÖGON dom var helt galna när han skulle hoppa på mig, jävla skit skit skit skit.
Min mammas kompis kom och hjälpte mig hem med hunden, och hunden försökte hoppa på kompisen  med, men han tröck ner hans halsband och var bestämd och det kan jag inte.. jag är sämst.

tack och hej!
2011-02-16
 11:19:12

Onsdag 1

Än så länge har jag druckit några klunkar cola light  :) Och varit ute på promenad med hunden, något mer har jag inte att säga, är så grinig p åvågen bara den stod på 79,5 .. ? Jätte kul, vi får se hur detta går :)
2011-02-15
 19:22:38

Tisdag

 Borde börja sola solarium igen, men är bara för rädd för vad solarium kan göra med kroppen.
Jag räknade ut måltiden.. eller försökte iallafall. Kan inte blivit mer än 1200 kcal, drack cola light till och inte vanlig cola som lätt kunde slinkit ner.
Är sugen på en timmes cykling också.. Skulle bli så mycket mindre intag då, skulle säkert ligga på ( nu drömmer jag ) 100 kcal, men iaf 300 kanske ?

Jag vill gå ner till 76 kg nu så jag kan färga mitt hår, det är ljusbrunt/halvrött just nu.

Here i go..
2011-02-15
 13:40:47

Tisdag 90 min cykel

 Motionscykel = 90 min = 930 kcal.
Intag på morgonen ca 500 kcal ? godisglasscola  efter träning 180 kcal = banan och protein dryck.

= - 250 kcal .

Blir middag med killen idag och den middagen kommer säkert gå på iaf 600-700-800-900 kcal det är fläskfilé och potatis gratäng. Tur att jag har mina -250 kcal iaf på dagen. + Två promenader med hunden.

Jag funderar ju bara för det mesta MEN, känns som att en light läsk o fun light dag skulle passa i morgon, tömma kroppen lite, se om jag har det där som krävs för att fasta iallafall en dag.

Kramis
2011-02-14
 10:00:20

Måndag 78,3 kg BILD



Visst vågen har stått still men för mig har den gått ner, jag har ätit så mycket och druckit cola, åt chips tillochmed med dipp.. så resultatet visade att jag fortfarande har chans att gå ner till 76 kg den här veckan?
Det är inte mycket med tanke på att jag är överviktig.

TANKEN var att fasta idag, MEN då slog det mig att jag vill ju laga middag åt pojkvännen för det är alla hjärtans dag, ( är fortfarande arg på honom men det förstår inte han ) ta vara lite på dagen, har aldrig hittat på nåt på alla hjärtans dag förr.

Någon som har något förslag på en kcal snål målitd ? kanske något med lax?

( ursäkta den dammiga vågen )

Passar på att lägga upp nya bilder på mig har bara gått ner 2 kg men men på det här sättet kan man sporra sig sj.

Dagens bilder:




80,5 kg:

start bild

Kramis på er alla vackra
2011-02-13
 17:03:27

sönda

Jag vet inte riktigt om min kille förstår att han har gjort fel, han är så bestämt att jag tror mer på honom än på mig själv, men jag såg vad jag såg och han ljuger så det bara brakar om det, varför inte bara erkänna? Blir så jävla less..
Spec om det har hänt flera gånger innan att lögner har använts utan att han kunnat erkänna även fast jag kommit på han med något. SKIT SAMMA alla är inte perfekt, men tagga ner på lögnerna, jag blir bara så osäker och kan inte lite på ett enda ord han säger nu. Ligger i soffan just nu och han tar mig på benet? han förstår inte att ja e besviken..

I morgon- MOTIONSCYKEL :D jag cyklade i torsdags senast för mamma har inte velat det, men ska ta tag i cykeln i morgon och cykla för fulla muggar.

2011-02-13
 12:14:08

Helg med bråk

Hela helgen har varit fylld med bråk, dunkat mitt huvud i väggar och dörrar.. killen ljuger om små grejer och mamma har supit.. jag har ätit massor.. jag är så trött bara på allt. Är så otroligt ledsen av killen
2011-02-11
 11:51:56

Mums kesella


Lägger in en bild på min cola light som jag är väldigt fast för också :) I brist på att göra.
( Lägg märke till vilken dålig hy jag har just nu ) haha

2011-02-11
 10:59:26

Fredag snöoväder kaos

Ja.. den här veckan har inte varit på min sida direkt, hetsmonstret har varit efter mig och har klarat mig under 1000 kcal för det mesta, igår vet jag inte men jag låg på 500 kcal och sedan blev det lite pyttipanna med mamma och en apelsin.. men idag, blev det typ 8 knäckemackor eller mer? med smör skinka o gurka på och ca 5 dl juice.. fil med socker på, 2 portioner med mjölk o knäckebröd i med socker på, inget av det här är väl inte lika onyttigt som kladdkaka o godis och chips, men fan? jag ligger säkert redan på 1200 kcal minst, jätte kul, nu mår jag jätte illa och har ont i magen, och har världens ångest .. Som tur har jag varit ute och promenerat men det hjälper ju inte för vågen visar bara + plus .. Hur som helst så vill jag inte äta något mer idag, jag får inte. Men det kommer jag säkert för jag är så jävla svag, men jag har min cola light, jag kan trösta mig med den. Det var dom där pommes som låg framme igår och frestade mig, som jag tillslut åt upp, och nu sitter det kvar i mig, det som gick så bra nyss? Jag SKA fortsätta! Helvete den här gången ska jag inte ge upp och hoppas NI är starkare än mig och inte bara faller för fällorna nära och kära sätter upp. Kram
2011-02-10
 07:51:32

Torsdag 2 + 0,1 kg

Träning på Motionscykel morgon 40 min = 420 kcal


Frukost: Havregryns gröt med en halv dl mjök = 147 kcal X
Knäckemacka med skinka och gurka på = 50 kcal X

Mellanmål: Clementin = 25 kcal   Charmigt X

Lunch:Köttsoppa + knäckebröd =115 kcal  X
 
Mellanmål: Clementin: 25 kcal X

Middag: Köttsoppa + knäckebröd = 115

=477 kcal.

Jag vill inte  ta ett kort för det stod 78,4 kg och det här är den enda dagen jag har gått upp och jag förstår inte alls, igår tränade jag bort allt jag ätit, kan det vara protein shaken jag drack efter ? 0,25 dl jag ska sluta med den!
Jag vet att andra veckan är svårast för då är allt vatten borta, men måste man ligga pluss för det? Önskar att jag kunde gå på toaletten.. men jag antar lite att det är det som stör på vågen. Haha.

Hoppas på en bättre dag i morgon..

Btw, någon som vet något kcal snålt på biografen ?
2011-02-09
 19:16:01

Onsdag 1 500 kcal



102 kcal

En burk champinjoner, 100 g sparris och en halv burk mini majs.

Sedan åt jag en halv Clementiin.

All mat ligger på 494,5 KCAL hade väldigt lite smör i så det blir väl nästan jämt 500 kcal.

2011-02-09
 15:15:37

Onsdag 1



Stekta grönsaker ca 25 kcal :) + fun light.

= 120 kcal kvar att använda till middagen.

Måste få krafter till att gå till ica bara.. så boring..
2011-02-09
 12:31:30

Onsdag 1



Frukost: Havregrynsgröt med mjök = 165 kcal
Lunch: Havre gröt + 2 riskakor med guka+ tomat = 190 kcal

= 145 kcal över.

Funderar på att gå ner en sväng till ica och handla champinjoner 30 kcal, köttsoppa 160 kcal, wok majs 60 kcal, fisk 280 kcal,Clementiner 25 kcal, äpple 50 kcal.

2011-02-09
 08:29:36

Onsdag, nya tag, dag 1, -0,6 kg



Efter gårdagens hets, där jag inte kunde hindra mig själv från att stoppa i mig massa skit så har jag gått ner 0,6 kg. Tur att jag tränade bort alla kcal jag stoppade i mig.
Men varför är jag inte glad ? Jag har gått ner mer än ett halvt kg på ett dygn och sen på en vecka har jag gått ner 1,7 kg :)

Ska dra i mig äppelcidervinäger snart och sedan äta havregryns gröt 165 kcal.

Kram
2011-02-08
 19:51:31

- Intag - uttag

in = 925 kcal ca
ut =930 kcal = motionscykel i 90 min

Dagen har bestått av massa sug efter mat, suget tog kontrollen över mig, men har jag gått ner i morgon återtar jag kontrollen igen. 

Tjao alla som är mer duktiga än mig
2011-02-08
 07:58:43

2, - 0,4 kg



Det har gått lite trögt dom senaste dagarna, men det är antagligen för att jag har ätit mer kcal än jag  trott.

Idag bevisade jag att jag kunde gå ner i vikt igen, nu blev jag mer pepp iaf. Mitt mål var att ligga under 79 kg på  onsdag, and i do!

Om 8 kg kan jag sätta på mig mina gamla jeans igen! Förhoppningsvis om 8 veckor.





Nu - Äppelcidervinäger 2 matskedar, i 6 dl vatten.

Sen frukost- Havregrynsgröt med mjölk. 165 kl 9

Senare mellanmål- Clementin + riskaka 55 kl 11

Lunch- Spenat 169  kl 13

Mellanmål- Riskaka med gurka på + Te 31  KL 16

Middag-  protein pulver  52 kcal?

= 472 kcal




HEJA!!
2011-02-07
 20:48:03

1

in : Gurka,te,majs,tomat,gröt,havregröt =500 kcal
ut: MotionsCykel = 630 kcal

= - 130 kcal
2011-02-07
 16:32:24

Abc dag 6 Nudelpaket förstör, DAG 1



500 kcal eller 110 ? Är  helt förvirrad.
Jag känner mig lurad som inte förstod att man ska räkna kalorierna efter man tillsatt vatten .. finns ingen chans att jag skulle tänkt på det så tack Jupiter .. Så jag börjar om Abc dieten idag, och vara mer sträng mot mig själv och ha bättre koll! Nu är all pasta förbjuden, men potatis vet jag är ca 60-80 kcal ( små förmodligen ).. Så Jag överger er med att börja om eftersom jag egentligen legat på 700 kcal eller mera.

Idag är dag 1 på ABC dieten.

Kunde man faila mer? Visste själv inte om att jag failade, komiskt, men det ska inte stoppa mig, idag ska jag ligga under 500 kcal och i morgon ska jag ligga under 400 kcal.

Inga sura miner ( hade ändå egentligen planerat att börja den 7e, idag alltså. )

Jag ligger nu på 165 kcal, kommer att äta frysta grönsaker ca 70 kcal + minimajs ca 60 kcal
Skriver ner allt sedan.. allt för förvirrad nu

Önska mig lycka till och få mig lite mer mat-smart.

Kram och tack igen till Jupitercr...
2011-02-07
 08:25:01

Abc dag 6 - 0,1 kg



Så igår var jag ute och rörde på mig i 2 h och sedan på kvällen cyklade jag i 30 min = 320 kcal.
Åt ca 100 kcal igår.
 Det roliga är att, jag rörde på mig mest och åt minst, då gick jag ner minst, Idag ska jag äta för ca 200 kcal så hoppas på lite mer viktnedgång i morgon.
Jag har planerat att väga under 79 kg efter onsdag, för det jag har räknat ut ska jag ha gått ner minst 1 kg fett.





Day 1: 500 calories (or less) (
avklarad med 420 kcal)
Day 2: 500 calories (or less) (
 avklarad 470 kcal )
3: 300 calories (
 avklarad 320 kcal )
4: 400 calories (
 avklarad ca 390 kcal )
5: 100 calories (
 avklarad ca 100 kcal )
6: 200 calories ( Påbörjad dag )
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast





Frukost : Äppelcidervinäger & Havregryns gröt med mjölk = 85 kcal  [ X ]




Mellanmål:
  stekt Gurka i smör + fun light = 33 kcal  [ X ]


Te [ X ]

Lunch : Tomat med krydda på = 20 kcal [ X ]

Te [ X ]

Middag :
Stekt/värmd minimajs  = 60 kcal[ - ]



Blev bjuden på Bulle igår, åt en liten tugga.


Planerad motion= Två promenader med hunden.
Promenad ett [ X ]
Promenad två [ X ]

Kram
2011-02-06
 18:35:21

Abc dag 5



Ca 35 kcal + light saft till middag.

Jag är så sjukt taggad över att ställa mig på vågen i morgon kl 8 :) Har jag inte gått ner i morgon så kommer jag bli otroligt otaggad eftersom jag har gått ner lite varje dag.. HOPPAS!!

Är det några ABC are som läser min blogg så får ni gärna kommentera och berätta hur det går för er och vad ni äter :)

Kramis..
2011-02-06
 16:42:13

Abc dag 5 BMI

Mitt bmi är 25,6 .. yey fortfarande överviktig :) Alltid skoj att läsa det, är riktigt trött på det just nu..
Jag ska steka champinjoner till middag :)

I morgon är planen ´

Frukost: Havregröt : 110 kcal

Mellis: Clementin : 25 kcal

Middag: Stekta minimajs? = 60 kcal

Kvällsmål: Gurka, tomater, välling eller Riskaka med gurka på :)

Skönt att ha det planerat så slipper man få panik sen :)

Kramis
2011-02-06
 14:05:38

Abc dag 5

Day 1: 500 calories (or less) (avklarad med 420 kcal)
Day 2: 500 calories (or less) ( avklarad 470 kcal )
3: 300 calories ( avklarad 320 kcal )
4: 400 calories ( avklarad 390 kcal )
5: 100 calories ( påbörjad dag )
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast

Promenerade i två timmar, men gick inte fort hade inga krafter alls.
2011-02-06
 08:17:13

Abc dag 5 - 0,2 kg



igår motionerade jag på mammas cykel, i 50 min, - 570 kcal.
mycket skönt, funderar på pilates idag.. hur som så blir det 100 kcal idag, tänkte äta en clementin, champinjons burk och en till clementin, sedan gurka och tomat :)

Nu chill framför tvn och planera dagen, kanske dricka en äppelcidervinäger..

Kramis !!
2011-02-05
 17:54:40

Abc dag 4 F



Blev promenad på isen, samt bjuden på bulle

Middag blev köttsoppa och champinjoner.



kramis
2011-02-05
 13:39:21

Abc dag 4


170 kcal = 195 kcal allt som allt

Day 1: 500 calories (or less) (avklarad med 420 kcal)
Day 2: 500 calories (or less) ( avklarad 470 kcal )
3: 300 calories ( avklarad 320 kcal )
4: 400 calories ( påbörjad dag )
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast
2011-02-05
 10:56:52

Abc dag 4


Jag ligger på ca 25 kcal idag så dagen har börjat bra. Blev en promenad ner till ica där jag inhandlade mer ÄppelCiderVinäger, mjölk, minimajs, champinjoner,tomater,riskakor,köttsoppa,clementiner, och killen köpte nudlar till mig.
=
101 kr

Havregrynsgröt blir mitt mellanmål 170 kcal

Te

Hela köttsoppan är ca 160 kcal så det blir min middag

Te

Kvällsmål blir det nog gurka som blir ca 30 kcal

= 385 kcal

2011-02-05
 08:19:04

Abc dag 4 - 0,4 kg



-0,4 kg.. Det är såna här stunder man vill fortsätta, när man ser att det verkligen fungerar.
Snart ska jag dricka min dagliga dos av Äppelcidervinäger, och efter det förmodligen äta havregrynsgröt :)
 Kram!!
2011-02-04
 18:58:20

Abc dag 3

Jag åt nyss middag med pojkvännen, han åt korv och makaroner ca 900 kcal kanske 1000.. Jag åt nudlar med lite grönsaker i ca 160 kcal.
Här på bilden kan man se att man kan göra nyttigare val..



jag tror jag ligger på 320 kcal idag men med tanke på att jag har snålat dom andra dagarna så tillåter jag 20 kcal,plus att jag behöver inte äta så överdrivet mycket i morgon :)

I morgon blir det Abc4, snart ska jag trippa ner till ica med pojkvännen där jag tänkte kolla efter champinjoner och fiskbullar samt mandarin och potatis, fiskbullar är billigt, nudlar med så kanske ska köpa mig något paket till :) Känns som om jag hjälper mig själv med att äta varm mat istället för drinkar och så, det hjälper mig att inte hetsa.

Kram!
2011-02-04
 16:36:53

Abc dag 3 BILD

VARNING ! KÄNSLIGA TITTARE/LÄSARE BÖR UNDVIKA DETTA INLÄGG!

Alltså på riktigt ? Fettma mage ? Hoppas fan att jag får bort den innan våren är här :(

2011-02-04
 13:53:00

Abc dag 3

 
Välling.. En halv kopp ca 45 ml pulver = 30 kcal

Just nu ligger jag på 180 kcal och jag är super hungrig, så det blir 120 kcal till middag, men jag skulle vilja äta 220 .. för att inte få panik som jag håller på och få nu..
2011-02-04
 13:14:09

thinspo



Varför skulle inte jag klara det?
2011-02-04
 11:24:13

Abc dag 3



124 kcal en hel  påse spenat !

Sedan får det bli en tallrik gröt ikväll :)

Kram !
2011-02-04
 08:20:38

Abc dag 3




Jag litar på min nya våg!

Jag är inne på min tredje dag av Abc och frestelserna börjar komma, alkohol och fest, flera har frågat om jag ska med och vill verkligen att jag ska komma, oavsett om jag är nykter, men helt ärligt så går jag inte ut nykter det är dö-trist! Och igår hemma hos mamma gnällde jag lite över att jag ville äta och hon erbjöd sig pyttipanna och varma koppen, jag tog upp påsen ur frysen med pyttipanna, kollar kcal och bestämmer mig sedan för att vara stark och lägga tillbaka påsen. Det var någonting nytt för mig och kändes skönt.

Jag har tankar om ikväll när jag sa att killen och jag ska äta lax och sallad, men jag har ingen aning om hur mycket kcal det ligger på, och betyder det då att jag inte kan äta för´ns ikväll? Så jag avvaktar lite nu och ska snart fixa mig ett glas med Äppelcidervinäger!

Nu fikar jag på min kopp te, med fruktsmakt, älskar fruity.. Jag lägger upp Abc listan så är det lättare att hålla koll :) ( under bilden )



Day 1: 500 calories (or less) (avklarad med 420 kcal)
Day 2: 500 calories (or less) ( avklarad 470 kcal )
3: 300 calories ( påbörjad dag )
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast

Kommentera gärna och berätta hur det går för er :) Kram!

2011-02-03
 17:51:51

2 kväll




I brist på saker att göra, jag sitter och kollar på The big bang theory :) BAZINGA!
Alright jag dricker äppelcider vinäger just nu




Sedan blir det havregrynsgröt och då ligger jag på ca 470 kcal.. blir jag panik hungrig så blir det några tomater eller välling senare ikväll :)

Kram!
2011-02-03
 13:56:54

Abc dag 2 BILD

 Från igår, skäms otroligt mycket men tänkte att jag lägger upp det här så blir jag mer pepp sen :) Så är det lättare att kolla tillbaka, tex om en vecka när jag ska lägga in nya bilder.
Så några kladdiga bilder blir det höhö..




Sry men är för min egen skull, hoppas ni inte blev blinda :)
2011-02-03
 12:47:15

2

Proppade nyss i mig två paket nudlar, dock bara 163 kcal så det betyder att jag har fått i mig ca 220 kcal





Jag valde att göra två nudel paket, för jag kände hur suget bara växte efter att bara trycka i sig massa äckel mat, så jag körde på två för att bli tillräckligt mätt för att klara mig några timmar framåt, och jag vet hur dagarna ser ut framöver och passade lite på :)

I morgon funderar jag på att äta en halv tallrik gröt med mjölk = 85 kcal
Ett nudel paket = 76,5 kcal
Havregröt = 110 kcal
Frukt/ välling = 30 kcal

= 300 kcal


2011-02-03
 10:34:09

Abc 2

Day 1: 500 calories (or less) (avklarad med 420 kcal)
Day 2: 500 calories (or less) ( pågående )
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast

2011-02-03
 08:56:04

Abc 2


När vågen står på ett visst ställe så visar den detta, och håller sig till det, så jag antar att man bara måste ha den på ett speciellt ställe, men varför kan den inte visa samma vart den än står ?

( har lite ont i huvudet )
2011-02-03
 08:03:11

Abc dag 2

Om man köper en våg tycker man att den ska funka men den visar olika hela tiden, då är det väl okej att lämna tillbaka den och ta en ny ? Och kommer den andra vågen fungera ?

Dagen började segt men jag dricker min äppelcider V och ja hoppas på lika bra självkontroll idag med som yesterday :)
2011-02-02
 20:43:57

Dag 1 slut

Åh jag har hunnit med jogging och en timmes promenad så har bränt ca 900 kcal och sitter nu med barn gröt i famnen, vilket är 420 kcal totalt idag.
Kommer bli en frukt senare eller så.. köpte en nu våg idag också hm den säger "overfat"




Äpplet var mitt mellan mål och min middag var .. ca 50 kcal




barn gröt 120 kcal och efter det efter många besked från vågen så visade den



den visade också  
2011-02-02
 12:18:52

dag 1 jogging

Jag var ute och sprang nyss, det blev 10 min med spring - powerwalk, sedan 25 min jogging och sedan 5 min promenad = 40 min

När jag kom hem drack jag en halv liter vatten och gjorde 31 situps och 10 armhävningar :) = bränt ca 500 kcal

Nu sitter jag och äter på havregrynsgröt och mjölk = 170 kcal

Hela dagen = 220 kcal

Dags status= glad och hoppfull, samtidigt som min granne jag ej känner erbjuder sig sitt träningskort på dagtid.
2011-02-02
 09:23:44

Abc dag 1

Hey idag är jag pepp och har ätit en mandarin och druckit té och dricker nu min multivitamin vilket är typ 50 kcal så :) känns bra, jag har också gört av mig till min granne om att jag missförstod allt, väntade på att han skulle höra av sig för dagmatte till hans hund, men jag är ju en månad sen så han har säkert hittat någon, men tänkte skicka iväg ett mess om att jag finns här fortfarande om han behöver passning :) Älskar ju hundar !

i bakgrunden ligger en gammal pizza kartong ifrån igår och en klubba man fick med
jag satt också och funderade på om jag skulle lägga upp en före bild av abc dieten men jag har i alla fall tagit en och kommer nog lägga upp den när jag ser skillnad på mig själv och kan ta en bild och jämföra :)

2011-02-01
 14:40:58

Abc 2 februari

Ja vi blev ett helt gäng som tänkte prova på Abc dieten lite som en tävling, pepp !

Kram alla duktiga
2011-02-01
 13:44:37

Abc dieten påbörjas den 7 Februari



Och faktiskt skippa alkoholen samtidigt
Jag försöker ställa in mig psykiskt och förbereda mig på vad jag kan äta som tex, när man ska äta 100 kcal så kan jag göra i ordning tre välling som mättar =)

Men finns det någon som vill göra det samtidigt som mig ?



Hur som helst.. visst klarar jag det? För om man verkligen vill så kan man väl? Jag vill ju verkligen vara smal? jag vill ha bort mina 30 kg .. men hetsen tar alltid kontrollen, men kan jag kontrollera hetsen ? Kan du så kan ja, har jag kunnat så kan jag nu.

Kram
2011-02-01
 12:40:20

tårar i mängder

Jag har nog varit ledsen sen jag vaknat, först pojkvännen och sen blir kompisen sur på mig för jag inte kommer till henne prick den tiden och tycker jag kör med väldigt konstig stil, jag klarar nog inte av att umgås med folk, jag ska nog stanna inne resten av mitt liv som jag alltid gjort, och jag har ätit över 1600 kcal idag tror jag om inte mer så, kan ju lika gärna gråta ännu mer och se ut som en svullen apa ?
Jag har loggat ut från allt och stängt av mobilen, skrev bara till kompisen, okej vi hörs nån annan dag.
Ska hon komma och säga att jag kör med en väldigt konstig stil? när hon vet att jag varit ledsen hela morgonen, men det är ju ingen som fattar.
Det är bara jag, känns som man är själv här i världen.

Jag ger upp. Jag ska fortsätta sova bort dagarna för det är det enda rätta, för vad ska jag annars göra, göra folk andra för att jag gör dom besvikna jämt ? Då skiter jag hellre i det och stannar hemma.
2011-02-01
 08:25:59

1 februari

Så det är en sån dag idag.. havregryns gröt, barn mat och fiskbullar och riskaka redan..

270 + 160 + 260 + 70 = 760 kcal
hets

och jag är knappt mätt ?

om jag ska hålla det här måste jag ta långa promenader idag
2011-02-01
 07:40:35

1 Februari

Just nu har jag druckit äppelcidervinäger och fick sånt satans sug och var sjukt hungrig så gjorde i ordning havregryn med banan i och mjölk självklart, och har lite sug kvar men hungern försvann, det var väldigt skönt och var faktiskt gott.

1 dl havregryn = 130 kcal
1 dl lättmjölk = 40 kcal
1 banan ca = 100 kcal

= 270 kcal

Jag fick sms av D igår kväll kl 20 men då hade jaq somnat och hon tyckte att vi skulle ut och jogga i morgon hmm och bara med tanke på att vi dansade i 20 min i vardagsrummet gjorde så jag fick slänga mig på hennes soffa och faktiskt bete mig som om jag vägde mycket mer än vad jag egentligen gör.



Jag vill fortfarande ha en våg.. det blir man lite mer taggad av.
Nu blir det The voice
Sa jag att min pojkvän inte alls känner att jag är attraktiv längre? så känner jag i alla fall, lite derpimerande tanke.
2011-02-01
 07:32:24

31 januari intag

1, 2 matskedar äppelcidervinäger
2, 1 portion välling = 30 kcal
3, 1 mandarin = 23 kcal
4, fiskbullar = 260 kcal
 ( 4 glas vatten )
5, Lilla menyn med cheese o cola = 1000 kcal ?
6, 2 barnmatsburkar =365 kcal
7, 1 munk = 313 kcal

= 1991 kcal

Uttag
( en timmes promenix är 380 kcal förbränning för mig )

1, 30 min promenad
2, 30 min  promenad
3, 90 min promenad

= 150 min = 950 kcal

Sammanlagt med bortdrag från promenaden är det 1041 kcal